Seminte - Paulownia Elongata (1gr)

  • Stoc Epuizat
    Seminte - Paulownia Elongata (1gr) - Seminte hobby - AgroDenmar.ro
    *Unele imagini prezentate au caracter informativ.
  • Seminte - Paulownia Elongata (1gr) - Seminte hobby - AgroDenmar.ro
  • Seminte - Paulownia Elongata (1gr) - Seminte hobby - AgroDenmar.ro
  • Seminte - Paulownia Elongata (1gr) - Seminte hobby - AgroDenmar.ro

Descriere


Seminte - Paulownia Elongata (1gr) este copacul de esenta tare cu cea mai rapida crestere din lume!

  • 1gr = cca. 4000 seminte Paulownia certificate soiul Elongata
  • rata de germinare este de aproximativ 65-80%

Paulownia Elongata este un soi care se preteaza mai mult pentru ornament gradina, parcuri, apicultura productia de miere. Pentru cultura de lemn recomandam Shantong 4 care este disponibil in magazinl nostru online in categoria Arbori / Paulownia.

Paulownia poate fi crescut ca si copac ornamental florile sunt de culoare violet-deschis (forma de clopotel) de 5-6 cm lungime si sunt placut parfumate. Florile se deschid inaintea aparitiei frunzelor, in aprilie - mai, pentru apicultura florile dau o productie foarte mare de miere. Dupa inflorire decoreaza cu frunzele mari de 30-40 cm, in forma de inima.

AGRO DENMAR SRL - Producator Autorizat cu experienta, soiuri comercializate Shan Tong 4 ( ST4 ), Tomentosa, Elongata, Fortunei toate soiurile sunt aclimatizate in Romania.

ATENTIE! Paulownia Shantong 4 este hibrid si NU SE PRODUCE DIN SEMINTE!

Shantong 4 ( rezistă in primi 2 ani -28°C dupa 2 ani -35°C) *cel mai bun soi: cultura, gradina, ornament, cea mai rapida crestere 
Fortunei ( rezistă in primi 2 ani -26°C dupa 2 ani -30°C*soi bun pentru cultura dar recomandat pentru regiunile mai calde din tara
Tomentosa ( rezistă in primi 2 ani -25°C dupa 2 ani -30°C*soi care se preteaza mai mult pentru ornament gradina, parcuri, albine
Elongata ( rezistă in primi 2 ani -20°C dupa 2 ani -28°C*soi bun pentru cultura dar recomandat pentru regiunile mai calde din tara

Paulownia este cu siguranta Copacul Viitorului, cunoscut in Romania ca Arborele Printesei. Este unic in lume, fiind singura specie de arbori cu o capacitate de crestere atat de rapida.

  Mai multe informatii despre produs gasiti mai jos in tabelul   Specificaţii Produs

 

Etichete: Seminte, Paulownia, Elongata, (1gr), hobby, ART127

Review-uri (2)

  review adăugat pe 26.10.2020

S-au prins foarte repede (am urmat instructiunile pe care le vei primi o data cu semintele, in colet) si acum astept sa se faca mari ca sa ii pot muta in gradina :)
Vin bine ambalate pentru a nu patrunde umezeala si (asa cum am mai mentionat) veti primi si o foaie cu instructiuni pentru a stii ce sa faceti inainte de a le plana, ce pamant sa folositi, cum sa ii ingrijiti dupa incoltire etc. Pana acum sunt multumit :) Voi reveni peste ceva timp, cand se vor face mai mari.


Achiziție verificată
  review adăugat pe 12.07.2019

Super mulțumit!


Spune-ţi opinia

  Esti multumit de calitatea produselor ?
  Cum au fost impachetate si livrate ?
  Ai recomanda si altora ?Te-ar putea interesa si...


Ai nevoie de ajutor? 0243 282 253