Calitate si garantie

Agro Denmar Srl Calitate si Garantie 100%

Calitatea produselor

Ne dorim ca tu sa fii multumit de produsele achizitionate din magazinul nostru online si sa revii cu placere ori de cate ori doresti sa iti infrumusetezi gradina, oaza ta de liniste. Suntem intr-o continua dezvoltare, atat a pepinierei cat si a magazinului nostru online. Avem ca principala prioritate producerea unui material saditor de calitate cat si achizitionarea de la furnizori consacrati in domeniu. Colaboram doar cu pepiniere autorizate, tocmai pentru a va oferi produse de top la preturi imbatabile. Zilnic, selectionam atent materialul saditor si expediem doar plante sanatoase si viabile. Chiar daca plantele sunt sever controlate si ambalate cu grija te rugam sa tii cont ca sunt vii, iar pe timpul transportului pot suferi mici deteriorari. De asemenea pentru o dezvoltare optima este necesar sa plantezi conform instructiunilor primite in colet.

Perioada de garantie 90 de zile

Ai garantie de prindere 90 de zile calendaristice de la primirea plantelor. Orice fel de sesizare inaintata catre noi nu va putea fi luata in considerare dupa expirarea termenului. Perioada de procesare si solutionare a sesizarii este de 48 de ore. In acest interval se va analiza si se va lua decizia cu privire la înlocuirea produselor mentionate. Daca se decide inlocuirea materialului saditor, acesta se va expedia prin Curier Rapid, fara costuri suplimentare. Putem inlocui produsul cu unul similar sau cu altul de o valoare apropiata, in cazul in care produsul reclamat nu se mai afla in stoc in momentul respectiv.

Conditii necesare solutionarii reclamatiei:

  1. O scurta descriere cu privire la neconformitatea produsului.
  2. Fotografii cu produsul reclamat
  3. Copie dupa factura
  4. Copie dupa eticheta originala

Toate documentele solicitate se trimit pe adresa de e-mail  reclamatii@agrodenmar.ro

Garantia nu se aplica in urmatoarele conditii:

  • deteriorare ca urmare a nerespectarii instructiunilor de plantare si intretinere
  • daune rezultate din tratarea necorespunzătoare intenţionată sau neglijentă
  • tratamente cu produse fitosanitare necorespunzatoare
  • daune produse de conditiile meteo
  • la orice tip de planta livrata cu radacina ambalata sau nuda, in acest caz nu putem garanta prinderea de 100%
  • la orice tip de planta livrata la ghiveci in stare de vegetatie care dovedeste ca planta este viabila, in acest caz prinderea este de 100%