Puncte de fidelitate

O simplă achiziție? Nu, o legatură pe termen lung!  heart

Prioritatea noastra nr. 1 la Agro Denmar a fost intotdeauna ca fiecare client sa fie multumit. Stim ca achizitia este doar un rezultat al faptului ca facem lucrurile bine si nu un scop in sine pentru noi. Legaturile durabile si increderea se construiesc in timp. De aceea dorim sa ai cat mai multe argumente sa ramai alaturi de noi pe termen lung si sa te recompensam pentru aceasta alegere.

Programul de Fidelizare Agro Denmar

In ce consta, de fapt, programul nostru de fidelizare? In avantaje de care te bucuri pentru ca ai devenit client Agro Denmar. De la reduceri de preturi, acumulare de puncte cu care poti sa achiti viitoarele tale comenzi, prioritate la rezervarea de produse, am conceput un program care sa te motiveze sa ramai cu noi si sa te simti apreciat pentru deciziile luate.

Pe scurt, programul are 2 mari componente:

  1. incadrarea intr-o categorie cu statut de Silver / Gold, in functie de valoarea comenzilor
  2. acumularea de puncte de fidelitate la fiecare achizitie

Punctele de fidelitate

Castigi la fiecare achizitie! Ori de cate ori cumperi de la Agro Denmar, valoarea comenzilor se contabilizeaza in contul tau si se transforma in puncte de fidelitate, pe care ulterior le poti folosi la noi comenzi. Acestea vor intra in contul tau de client in momentul in care comanda a fost livrata si a primit statusul de comanda Completa.

Cum functioneaza?

Marea majoritate a produselor beneficiaza de puncte bonus, care se adauga in contul tau de client in momentul achitarii comenzii. Exceptie de la aceasta regula o fac anumite produse aflate in promotii sau pachete speciale, deoarece acestea beneficiaza deja de reduceri de pret.

Vrem sa facem lucurile usor de inteles, de aceea am creat un sistem foarte simplu. Fiecare leu cheltuit inseamna 1 punct. Daca ai achitat o comanda de 100 de lei, inseamna ca ai obtinut 100 de puncte iar 100 de puncte valoreaza 1 leu. Fiecare produs existent pe site-ul www.agrodenmar.ro are afisat sub pretul acestuia echivalentul valorii sale in puncte de fidelitate.

Exemplu pagina produs cu puncte de fidelitate:

Agro Denmar puncte de fidelitate

 

Poti vizualiza oricand numarul punctelor de fidelitate in contul tau de client, cat si numarul de puncte obtinute la fiecare comanda efectuata in functie de data plasarii comenzii. Accesand rubrica “Contul meu”, facand click pe butonul “Puncte de fidelitate” pentru a le afisa.

Exemplu pagina Contul Meu:

Agro Denmar puncte de fidelitate

 

Exemplu pagina Istoricul punctelor de fidelitate:

Agro Denmar puncte de fidelitate

 

La ce poti folosi punctele de fidelitate?

De ce merita sa te intereseze punctele de fidelitate? Pentru utilitatea lor. Punctele de fidelitate se pot folosi pentru a plati partial sau integral comenzile la Agro Denmar.

Nu sunteti obligati sa folositi toate punctele disponibile pentru a obtine discountul aferent unei comenzi, puteti folosi exact numarul de puncte dorit de dvs. Pentru a putea aplica punctele de fidelitate adaugati produsul/ele in "Cosul de cumparaturi", urmand a selecta optiunea "Adauga punctele tale de fidelitate" dupa care scrie numarul de puncte ce doresti sa fie folosite in cadrul comenzii tale. Dupa aceea poti finaliza comanda, urmand ca din costul total sa fie scazuta suma corespunzatoare punctelor folosite.

Exemplu pagina Cos de cumparaturi aplicare puncte:

Agro Denmar puncte de fidelitate

 

Alte informatii utile despre punctele de fidelitate

  • valabilitatea punctelor de fidelitate aferente unei comenzi este de 9 luni din momentul procesarii comenzii;
  • daca anulezi o comanda in care ai folosit puncte de fidelitate, acestea iti vor fi returnate in cont;
  • de asemenea daca anulezi o comanda, punctele pe care urma sa le primesti in baza acesteia vor fi anulate;
  • punctele de fidelitate se pot acorda numai persoanelor care au creat cont valid de client in site;
  • punctele de fidelitate nu pot fi transferate dintr-un cont de client in altul sau transformate in bani;
  • punctele de fidelitate nu pot fi utilizate cumulativ cu cupoanele cadou;

Pentru detalii suplimentare privind programul de fidelizare Agro Denmar, contacteaza-ne la e-mail: vanzari@agrodenmar.ro