Cum comand online

Online cumperi rapid si in siguranta. Tot ce trebuie sa faceti este sa urmezi cativa pasi simpli. Iata cateva detalii despre fiecare etapa:

Alege, cauta produsul dorit

Puteti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in stanga. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., completati cantitatea dorita si apasati pe butonul „Adauga in cos”. Produsul / produsele alese vor fi adaugate in cosul de cumparaturi.


 Cosul de cumparaturi

In dreapta sus a paginii va fi un buton “Vezi cosul”. Sunteti directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati  cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati  la unul sau toate produsele selectate. *Unele produse au o cantitate minimă de comandat pentu a finaliza comanda trebuie sa adaugi numarul minim sau mai mare la produsul respectiv.


  Detalii despre livrare

Dupa ce ati ales produsele, apasati butonul "Finalizează comanda" compleaza detaliile privind livrarea comenzii. Dureaza maxim 1-2 minute.

  1. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa completati doar datele din formular si sa apasati butonul de "Confirmare Comandă".
  2. Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola in chenarul din dreapta si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati "Confirmare Comandă".

  Metoda de livrare si plată

In aceasta caseta aveti posibilitatea de a alege o modalitate de livrare si plata.


  Trimiterea comenzii

Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul „Confirmare Comandă”. Din acel moment comanda va fi confirmata si trimisa iar noi o vom pregati pentu expediere.

*Daca intampinati probleme in trimiterea comenzii va rugam sa ne contactati la 0243 282 253 pentru a va ajuta sa finalizati comanda.

 

Prezentare video "Cum comandăm sau rezervăm online"