Mesteacan Magical Globe

  • -13%
    Mesteacan Magical Globe - Arbori ornamentali - AgroDenmar.ro
    *Unele imagini prezentate au caracter informativ.
  • Mesteacan Magical Globe - Arbori ornamentali - AgroDenmar.ro
  • 223,90 Lei 193,90 Lei

Stoc Limitat

Livrare estimată, Joi, 25 Iul. Prinde oferta acum!


- +


Ai nevoie de ajutor? 0243 282 253

Solicită postare în SICAP!

Descriere


Betula pendula Magical Globe este un arbore de foioase de mici dimensiuni, din familia Betulaceae, originar din Siberia, Rusia. Este o selectie pitica de Mesteacan alb european. Provine din Australia, descoperit de Colin James de la JFT Nurseries in 1990,  il mai intalnim sub denumirea de Lollipop Birch. A fost adus in Europa si SUA de catre Kolster Holding BV din Olanda, care l-a brevetat ca „Globe” in 2011.

Ramurile sunt rigide, puternice, cu crestere lenta, cu frunzis foarte frumos, verde, lucios. Dupa ploaie straluceste ca un diamant verde. In mod natural, formeaza o coroana aproape sferica.

Se poate planta atat la soare cat si la semiumbra, in sol mediu umed bine drenat. Tolereaza o gama variata de soluri inclusiv cele nisipoase sau argiloase insa umede. Se poate cultiva la vase mari de exterior, este foarte rezistent la temperaturi scazute de pana la -40 grade Celsius.

Pana la 3% din frunzele de mesteacan sunt alcatuite din flavonoide (mai ales hiperozida si rutozida) cu efect antiinflamator si diuretic. Frunzele si scoarta contin acizi fenolici, tanini, vitamina C si metil salicilat.

  Mai multe informatii despre produs gasiti mai jos in tabelul   Specificaţii Produs

 

Etichete: Mesteacan, Magical, Globe, Arbori, ornamentali, ART988Produse asemănătoareSpecificaţii - Mesteacan Magical Globe


Specificatii generale produs
Proprietățile soiului Viguros și rezistent creștere foarte rapidă
Perioada de plantare Oricând, Primăvara, Vara, Toamna
Culoare Verde
Forma caracteristică Talie mică
Înălțime la maturitate 200 - 300 cm
Condiții de lumină Soare, Semiumbră
Loc de plantare Livadă, Grădină
Caracteristici principale Plantă de exterior
Distanța de plantare 3 m
Adâncimea de plantare 30 - 45 cm
Cerinte de udare Necesită udări reduse
Pretenții fată de sol Necesită sol fertil
Rezistența la îngheț -35°C pana la -45°C
Necesar de lucrări Necesită îngrijire minimă
Detalii livrare produs
Vârsta plantei la livrare 1 - 2 ani
Tipul ambalării Ghiveci
Înălțimea la livrare 120 - 150 cm
Info
În ce perioadă se plantează? Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta în orice perioadă a sezonului de Primăvara, Vara sau Toamnă.
Cum este ambalată rădăcina? În funcție de sezon, plantele pot fi expediate la ghiveci, cu rădăcina nudă sau rădăcina ambalată.


Review-uri (1)

  review adăugat pe 07.12.2023

Am primit un copăcel mai înalt decât ma așteptam. Încă nu are coroana foarte bogata, fiind puiet, dar rădăcinile și tulpina sunt foarte bine dezvoltate, e sănătos și puternic. Sunt foarte mulțumită. Am mai comandat de pe un alt site un asemenea copac, s-a uscat din vina mea, nu l-am udat suficient in timp de seceta, dar prin comparație, acesta este mult mai sănătos și pare mult mai rezistent. Ambalat și livrat in condiții foarte bune. Ceea ce îmi place in mod deosebit este ca tulpina este foarte înaltă, iar , implicit, coroana începe de la aceasta înălțime, ceea ce îmi permite sa plantez la baza lui alte plante pe care nu le va umbri și se vor putea dezvolta. Mulțumesc! Mi-ați depășit asteptarile.


Achiziție verificată

Spune-ţi opinia

  Esti multumit de calitatea produselor ?
  Cum au fost impachetate si livrate ?
  Ai recomanda si altora ?Te-ar putea interesa si...