Arbori Paulownia

Arbori Paulownia

Arbori Paulownia - in aceasta categorie puteti gasi articole utile despre arbori paulownia. Sfaturi pentru gradinari, fermieri sau pasionati de tehnologia cresterii si cultivarii plantelor, precum si solutii la probleme des intalnite in acest domeniu.

Daca aveti preferinte legate de un subiect anume pe care doriti sa il postam pe blog-ul AgroDenmar.ro va rugam sa ne contactati pe mail in sectiunea contact.

Va multumim pentu increderea acordata produselor noastre si aprecierilor dumneavoastra in ceea ce facem.

Plantare si Intretinere Arbori Paulownia
PAULOWNIA - Arborele Viitorului  Arborele foios Paulownia sau “ copacul printesei “ , este un copac de esenta tare, originar din China, cu cea mai rapida crestere din lume. Poate atinge o inaltime de 30 m la maturitate, cu frunze mari in forma de inima si un diametru in sectiune de pana la 80 cm. Florile apar primavara, in mai-iunie, avand o corola mov tubulara, de 3-4 cm, iar fructul este o capsula uscata, maro continand mii de seminte. Odata inflorite, florile rezista aproximativ o luna. De asemenea este foarte apreciat de apicultori, mierea provenita in mare parte de la florile de Paulownia fiind cea mai buna la gust. Mierea de Paulownia este deschisa la culoare, limpe..
20 comentarii - vezi comentariile
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)